Nike Air Max Penny Verkoop
Envoyé par dorento 
Nike Air Max Penny Verkoop
lundi 28 juin 2021 10:31:44
De Nike Air Max Penny Heren/Dames "Aubergine", waarvan eerst werd gedacht dat deze gepland stond voor een lancering op 22 oktober, moet nog de wijdverbreide retrobehandeling van enkele van zijn Nike Basketball-tegenhangers uit de jaren negentig zien. Desalniettemin suggereert de recente verschijning in officiële afbeeldingen dat er binnenkort een releasedatum zal zijn. Als de fanfare die is veroorzaakt door de heruitgave van de "Anthracite" Foamposite, evenals geruchten dat de Air Max CB 94 retro is, ergens op wijst, is het dat nostalgie naar paren van weleer springlevend is.De originele sneaker van Penny Hardaway - de Nike Air Max Penny Schoenen - is terug met een colorway die een eerbetoon is aan Lil Penny, zijn pop op kindermaat uit de klassieke Nike-advertenties uit de jaren 90. Gekleed in een Deep Royal en Gym Red-kleurenschema, is Lil Penny's "Pros" -team gemarkeerd op de hiel, met zijn "1/2" -nummer geborduurd - een knipoog naar zijn kleine gestalte. Rood en blauw zijn representatief voor de kleuren die Lil Penny's Pros-uniform sierden dat hij droeg tijdens een droomscène waarin hij balling als levensgrote Peny.

De Nike Air Max Penny wordt morgen, 28 november 2014, 'University Red'. Voor het grootste deel (dit is natuurlijk een korting op de Foamposite-lijn) is de kenmerkende sneakerserie van Penny Hardaway nogal lokaal gebleven in het Orlando Magic-kleurenschema. Dat koningsblauw en zwart speelden de redelijke folie voor alle Chicago-geïnspireerde versies van Nike-silhouetten in een tijdperk dat werd gedomineerd door Michael Jordan. Vandaag zien we de schoen eindelijk bezwijken voor de rode manier, aangezien University Red het bovenwerk domineert terwijl witte accenten de buitenzool vasthouden om te botsen met een rode voering. Blijf in de buurt voor een beter beeld van de nieuwste Penny-release en laat ons weten of je deze 'Toro'-achtige versie van de Air Max Penny voelt door je gedachten in het commentaargedeelte te schrijven.

Retro hoepelmodellen uit de jaren 90 waren druk in 2018, en een van de modellen die een sterke comeback maakt, is de allereerste kenmerkende schoen van Penny Hardaway, de Nike Air Max Penny Verkoop. Hoewel Penny veel meer bekend staat om zijn met shell uitgeruste Foamposite-lijn, zou hij niet hebben bijna evenveel succes gehad als in de sneakerindustrie zonder dit gedistingeerde silhouet.

Morgen zal de Kopen Nike Air Max Penny retailers raken in een Total Orange-kleurenschema waarin die heldere tint in wisselwerking staat met zwart en wit door het hele bovenwerk om een ​​aantrekkelijke court- en lifestyle-ready look te creëren. Zwart en wit zijn verantwoordelijk voor het grootste deel van het onroerend goed van dit aanbod, terwijl de feloranje toon wordt toegevoegd aan de branding, leidingen en in de doorschijnende luchtbel.

www.schoenenjogger.com
Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter

Connecté(e)s

Anonymes: 25
Record de membres connectés: 4 5 mars 2022, 13:12
Record d'anonymes connectés: 298 5 mai 2022, 12:55
Anniversaires

4 anniversaires dans les 31 prochains jours:
Laviniahaele (09 juillet - dans 9 jours!)
Belgium one point (19 juillet - dans 19 jours! - va avoir 58 ans)
kounkountcheck (19 juillet - dans 19 jours! - va avoir 27 ans)
jefferson (20 juillet - dans 20 jours!)