Nike Air Max Goedkoop
Envoyé par dorento 
Nike Air Max Goedkoop
lundi 28 juin 2021 09:41:41
Bestaande uit witte en zwarte tinten geaccentueerd door een gedurfde vleugje groenblauw, is "Dusty Cactus" een geliefde Air Max-kleurstelling die het meest wordt geassocieerd met de Nike Air Max Heren/Dames, en nu is het klaar om weer terug te keren, dit keer op de gloednieuwe Nike Air Max 200. Licht mesh en donker synthetisch materiaal worden gecombineerd op het gelaagde bovenwerk voor een inherent retro-look, een look die ongetwijfeld past bij de nom de guerre van deze AM 200. Ondertussen wordt branding tot een minimum beperkt via middelgrote zwarte Swooshes op de middenvoet en een groenblauw-gekleurd tonglogo. Een hiellipje biedt gevlekte details en een laatste Swoosh, terwijl het kenmerkende detail van de schoen via een grote blauwgroene Air Max-dempingseenheid in de hiel komt, omhuld met wit en zwart EVA-schuim.De schoen werd gedragen door Scottie Pippen tijdens het kampioenschap van de Bulls dat legendarische seizoen, en heeft een zwarte leren basis, terwijl de gigantische 'Air'-branding op zowel de laterale als mediale zijkanten in wit met rode geborduurde contouren wordt geleverd. Nike Air Max Schoenen Zwarte 'Air'-hits in krijtstreepstijl verschijnen op de letters, terwijl zwarte veters met rode en witte hits voor nog meer contrast zorgen. De dikke tussenzool komt aan in een spierwit, terwijl de Air Max-eenheid is gehuld in een gewaagde karmozijnrode kleur. De throwback-look wordt vervolgens aangevuld met een speciale binnenzool met merklogo voor een laatste herinnering.

Het Nike Air Max te Koop silhouet debuteerde oorspronkelijk in een PE-kleurstelling voor het komische duo Desus en Mero van Viceland. Gekleed in zwart-wit, pochte het hun namen in graffiti-stijl op de verwijderbare lijkwade, evenals Viceland op het achterste hiellipje. Nu is dat kleurenschema terug, zonder de Desus- en Mero-branding, en terug naar de gebruikelijke "Air More Money"-insignes op de lijkwade. Met een mix van premium nubuck en mesh, zou dit eenvoudige kleurenschema fans van het uitbundige silhouet moeten opwinden.

Een kenmerk van het verleden, de Nike Air Max Goedkoop is begonnen het tempo op te voeren met zijn OG-kleurstellingen. Na een moderne versie van het Amerikaanse paar niet zo lang geleden, lijkt het silhouet een paar neutrale kleuren te verkennen terwijl het wordt gedragen in een monochrome outfit vol suède constructie. Zwarten coaten elk van deze panelen voor een gematteerde, fluweelachtige afwerking, terwijl de onderliggende basis gebruik maakt van een enigszins grijs getint gaas. Elders lopen witte veters door voor een opmerkelijk contrast, waarbij de juweel-swoosh, tussenzool en voering in dezelfde kleur worden uitgespeeld.

De Kopen Nike Air Max keert terug in een andere perfecte herfstkleurstelling, omdat hij nu is overgoten met grove groen. Samengesteld uit ademend mesh en suède voor het bovenwerk met niet-gestikte overlays voor een moderne look en lichtgewicht ademend vermogen, is de sneaker verder versterkt met een geperforeerde hieloverlay in contrasterend zwart voor een complementaire touch. Extra zwarte tinten sieren de Swooshes op de zijpanelen en een deel van de buitenzool, terwijl het allemaal naast een frisse witte rubberen zooleenheid staat.

www.max270mall.com
Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter

Connecté(e)s

Anonymes: 28
Record de membres connectés: 4 5 mars 2022, 13:12
Record d'anonymes connectés: 298 5 mai 2022, 12:55
Anniversaires

4 anniversaires dans les 31 prochains jours:
Laviniahaele (09 juillet - dans 9 jours!)
Belgium one point (19 juillet - dans 19 jours! - va avoir 58 ans)
kounkountcheck (19 juillet - dans 19 jours! - va avoir 27 ans)
jefferson (20 juillet - dans 20 jours!)