Nike Air Force 1 High Sale
Envoyé par Manut96 
Nike Air Force 1 High Sale
samedi 22 mai 2021 11:12:58
Nike Air Force 1 High Sale


De erfenis van de Nike Air Force 1 High Dames gaat verder, aangezien de laag uitgesneden iteratie onlangs hoogwaardige lederen patches heeft verwerkt. Gedomineerd door zwarte kleuren, vind je hints van Vachetta Tan op de hiel en de eerder genoemde leren patches op elke tong. Een mix van soepel en getrommeld leer baant zich een weg door het bovenwerk voor een premium gevoel, terwijl traditionele Swoosh-branding te vinden is op elke laterale en mediale zijde, samen met branding op de tong en hiel.

Na vorige maand te zijn geplaagd, begint Nike met de uitrol van camouflage-iteraties van het iconische basketbalsilhouet van Bruce Kilgore. De Nike Air Force 1 High Heren "Reflective Desert Camo" heeft camouflageaccenten van bruin en cargo-kaki die worden benadrukt door een bijpassende tong, tussenzool en voering. Maar het hoogtepunt van de colorway is het 3M-reflecterende element op het bovendeel.

Een week na de onthulling van een samenwerking met Iro, heeft KITH plannen geïntroduceerd om een ​​speciale, limited-edition retro Nike Air Force 1 High Goedkoop te lanceren die al meer dan tien jaar niet meer het daglicht heeft gezien. Vanaf morgen is Nike Air Force 1 High Sale te koop in de KITH Brooklyn Store. Het model wordt aangekondigd als een "1-op-1 recreatie" van de oorspronkelijke incarnatie, compleet met een hoogwaardig bovenwerk van getrommeld leer en het kenmerkende geborduurde Nike Air-logo.
Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter

Connecté(e)s

Anonymes: 24
Record de membres connectés: 4 5 mars 2022, 13:12
Record d'anonymes connectés: 298 5 mai 2022, 12:55
Anniversaires

2 anniversaires dans les 31 prochains jours:
Louischedid (16 août - dans 8 jours! - va avoir 55 ans)
clémencedu50 (29 août - dans 21 jours! - va avoir 26 ans)