Converse Chuck 70 Goedkoop
Envoyé par Manut96 
Converse Chuck 70 Goedkoop
samedi 22 mai 2021 11:04:19
Converse Chuck 70 Goedkoop


De Converse Chuck 70 Dames Suminagashi-collectie is een eerbetoon aan de patronen die werden gebruikt op psychedelische kleding en performancekunst in de late jaren 60 en 70. Meer dan 2000 jaar geleden ontdekten Chinese ambachtslieden dat het ophangen en wervelen van inkt of verf op een stilstaand wateroppervlak levendige en onderscheidende marmerpatronen op papier creëert. Deze techniek is verfijnd in Japan en staat nu bekend als Suminagashi, wat zich vertaalt naar "inktzwevend".

De Converse Chuck 70 Heren Suminagashi-collectie maakt gebruik van een wervelend bovenwerk met marmerpatroon in rood of zwart. De patronen zijn bedekt met rubberen stippen om het nog meer een uniek motief te geven. Ten slotte wordt de schoen geleverd met een verouderde glanzende tussenzool en neus, samen met een stippenprint op de buitenzolen. De collectie zal op 1 juli in beperkte hoeveelheden verschijnen in de Converse-winkels.

Converse is er trots op de samenwerking met het eersteklas Italiaanse breigoedbedrijf Missoni voort te zetten. De Converse Chuck 70 Goedkoop maakt gebruik van levendige kleuren, texturen en patronen om de verfijnde, in de ruimte geverfde breisels te benadrukken. Ze passen bij ons premium, opnieuw ontworpen Converse Chuck 70 Sale, met gebruikmaking van moderne details om de originele Chuck Taylor All Star-sneaker uit de jaren 70 te eren. Deze sneaker maakt deel uit van Converse First String, een gelimiteerde collectie die vakmanschap, authenticiteit en samenwerking op het hoogste niveau viert.
Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter

Connecté(e)s

Anonymes: 21
Record de membres connectés: 4 5 mars 2022, 13:12
Record d'anonymes connectés: 298 5 mai 2022, 12:55
Anniversaires

4 anniversaires dans les 31 prochains jours:
Laviniahaele (09 juillet - dans 13 jours!)
Belgium one point (19 juillet - dans 23 jours! - va avoir 58 ans)
kounkountcheck (19 juillet - dans 23 jours! - va avoir 27 ans)
jefferson (20 juillet - dans 24 jours!)