Nike Air Max Plus Schoenen
Envoyé par laywin 
Nike Air Max Plus Schoenen
jeudi 21 octobre 2021 09:58:14
De zomer is in feite hier en Nike geniet er meer dan van. Ook deze Nike Air Max Plus Heren/Dames zet zich schrap voor het komende warmere weer, omdat hij fel oranje en wit toevoegt aan zijn aankomende colorway. Passend bij het seizoen vertrouwt het paar weinig op zwarte neutrale kleuren. In plaats daarvan neemt wit het roer over en arriveert via het bovenwerk van mesh, tussenzool, voering en vetereenheid. Bovenaan lopen de ondersteunende overlays van lichtoranje naar een tint die veel intenser is. Swooshes maken gebruik van beide uiteinden van het spectrum, vergelijkbaar met de tong en hiel, waarvan de pastelachtige achterkant het gebruikelijke Air Max-insigne bevat.Nike Air Max Plus Schoenen Ontworpen met een "AMRC"-tab op het laterale profiel, verwent het nieuw opgedoken paar zich met een vintage-geïnspireerd kleurenpalet en designelementen. Een premium mix van mesh en suède vormt het geheel van het bovenwerk van de sneaker, waarbij het laatste materiaal spaarzaam voorkomt op het ontwerp van Sean McDowell uit 1998. TPU-overlays bovenop de ademende basis zorgen voor een donkere esthetiek die wordt gecontrasteerd door de licht vergeelde tong van zichtbaar schuim en levendige oranje branding-begeleidingen, beide knipogen naar het Swoosh-erfgoed.

De Goedkope Nike Air Max Plus is inherent gedurfd dankzij het ontwerp en de inaugurele kleurkeuzes van Sean McDowell. Voor zijn nieuwste ensemble heeft de Tuned Air-pionier zich overgegeven aan een nogal tonale look, aangevuld met opvallend blauw, groen en rood in het bovenwerk en de zool. Het aankomende paar behoudt zijn standaardconstructie en heeft een geheel witte opstelling over het bovenwerk van mesh en TPU.

Reflecterende strips van de punt van de teen tot rechts onder de branding op de tong zorgen voor een rijk blauw contrast in de mix; de toon bezielt ook miniatuur swooshes op de profielen, de Air Max-demping onder de voet en verschillende componenten over de buitenzool. Nike Air Max Plus Online Winkel Vergelijkbaar met een eerder opgedoken Air Force 1 Lage, laterale middenvoeten zijn gebrandmerkt met meerdere swooshes van verschillende grootte, die de anders eenvoudige outfit verder animeren. Het grootste deel van de tussenzool en het loopvlak zorgen ervoor dat de bovengenoemde tinten in de schijnwerpers komen te staan.

Het gespikkelde onderdeel zit bovenop een mesh met patroon, die een mix van blauwe, groene en oranje tinten heeft. Neongroen animeert de profiel-swooshes, branding op de tong en inlegzool, en een handvol accenten door de zool. Nieuwe Nike Air Max Plus Toch ziet de Air Max-dempingsvariant af van elke levendige make-up ten gunste van een standaard heldere en gele compositie.

www.apparentshoe.com
Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter

Connecté(e)s

Anonymes: 3
Record de membres connectés: 3 6 août 2021, 11:00
Record d'anonymes connectés: 286 29 juillet 2021, 22:41
Anniversaires

6 anniversaires dans les 31 prochains jours:
bege (24 janvier - dans 3 jours! - va avoir 63 ans)
noellie (25 janvier - dans 4 jours!)
Plumeman (28 janvier - dans 7 jours! - va avoir 51 ans)
chorino (04 février - dans 14 jours!)
Loindestracteurs (18 février - dans 28 jours! - va avoir 49 ans)
po3 (20 février - dans 30 jours! - va avoir 35 ans)