Adidas Campus Heren
Envoyé par Sonya178 
Adidas Campus Heren
jeudi 7 octobre 2021 11:27:10
Adidas Campus Heren


Three Stripes gaat dit seizoen op volle kracht vooruit met Adidas Campus Dames. Verwarmde colabs zoals de White Mountaineering-drop hebben de belangstelling voor het historische silhouet aangewakkerd, en nu heeft adidas de schoen de focus gemaakt van hun 'No time to think'-campagne. Met creatieve intuïtie als kern, verwacht je een hele reeks schone make-ups zoals deze 'Ink'.
Deze Adidas Campus Goedkoop draagt ​​premium nubuck dat eruitziet alsof het meesterlijk is overschaduwd met blauwe Biro, en heeft ook een zachte leren voering en een botkleurige buitenzool.

Three Stripes leidt de massa op in verfijnde stijl met een nieuwe klasse Adidas Campus Heren. De basketbalsneaker, uitgebracht in de jaren 80, vond fans op en naast het hardhout - zelfs aan de voeten van de Beastie Boys - en is sindsdien een favoriet van de kenners.

De voortdurende relatie tussen White Mountaineering en adidas heeft in de loop der jaren geresulteerd in tal van begeerlijke sneakers. De meest recente nieuwkomer in de catalogus van silhouetten is
de Adidas Campus Sale. Het is een van de meer ingetogen colabs die uit de samenwerking voortkomen, gewoon schoon zwart en marineblauw nubuck van varkensleer, beide met een witte tussenzool. De zigzag Three Stripe-branding aan de zijkant is een overdracht van eerdere inspanningen en dient als een subtiele visuele betekenaar van de unie van de twee merken.
Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter

Connecté(e)s

Anonymes: 22
Record de membres connectés: 4 5 mars 2022, 13:12
Record d'anonymes connectés: 298 5 mai 2022, 12:55
Anniversaires

2 anniversaires dans les 31 prochains jours:
Louischedid (16 août - dans 7 jours! - va avoir 55 ans)
clémencedu50 (29 août - dans 20 jours! - va avoir 26 ans)