Nike Dunk Mid Goedkoop
Envoyé par Sonya178 
Nike Dunk Mid Goedkoop
jeudi 7 octobre 2021 11:13:21
Nike Dunk Mid Goedkoop


Met de collage-achtige Nike Dunk Mid Dames "City Market" en AMBUSH's overdreven Nike Dunk Mid Sale, bevat de line-up van Dunks dit jaar een assortiment eclectische stijlen die het gebruikelijke tweekleurige silhouet uit 1985 naar een hoger niveau tillen. Morgen laat de Swoosh de iteraties "Zebra" en "Cheetah" vallen, die lijken af ​​te wijken van wat we zouden verwachten van Dunks met dierenthema. Ondanks het gewaagde karakter van deze patronen en de neiging van het model om wild te worden met zijn creaties, zijn deze twee nieuwe releases nogal tam en toch ongelooflijk strak.

We zagen al de Nike Dunk Mid Heren Anniversary met diamanten logo op de tong, maar het lijkt erop dat ook een selectie van NBA-teams zal worden behandeld met de Dunk-transformatie. Hier is er een die speciaal voor de Brooklyn Nets is gemaakt; het marineblauwe, rode en geweldige kleurenschema komt overeen met dat van de vorige threads van de Nets voorafgaand aan hun verhuizing naar Brooklyn, terwijl het hiellogo oud met nieuw combineert omdat het het schildlogo neemt en het doordrenkt met het hedendaagse basketballogo.

De afgelopen maanden plaagde Nike Sportswear de 'First Use'-collectie, een uitgebreide reeks schoenen ter herdenking van het debuut van het swoosh-logo. Een van de silhouetten die in meerdere stijlen onder de vlag van deze capsule naar voren is gekomen, is de Nike Dunk Mid Goedkoop, die het meest recentelijk is opgedoken in een zomerklare "University Gold" make-up.
Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter

Connecté(e)s

Anonymes: 25
Record de membres connectés: 4 5 mars 2022, 13:12
Record d'anonymes connectés: 298 5 mai 2022, 12:55
Anniversaires

4 anniversaires dans les 31 prochains jours:
Laviniahaele (09 juillet - dans 9 jours!)
Belgium one point (19 juillet - dans 19 jours! - va avoir 58 ans)
kounkountcheck (19 juillet - dans 19 jours! - va avoir 27 ans)
jefferson (20 juillet - dans 20 jours!)