Converse One Star Goedkoop
Envoyé par Sonya178 
Converse One Star Goedkoop
jeudi 7 octobre 2021 10:46:10
Converse One Star Goedkoop


De Converse One Star Dames wordt geleverd met een bovenwerk van suède in Airway Blue, Peach Pearl, Sulphur en Fuschia Glow. Elk van hen wordt geleverd met extra tonale veters om het uiterlijk van de schoen te veranderen. Extra kenmerken van de schoen zijn de bloemstiksels rond de ster-branding op de zijpanelen, een geborduurd bijenlogo op de hiel, een Golf le Fleur-logo in reliëf op de tong van de schoen en Golf le Fleur-art op de binnenzolen en buitenzool.

Converse ontketent een nieuwe look voor de massa in de vorm van deze Converse One Star Heren. Het model heeft een chukka-achtige constructie van suède met een geruite voering. De schoenen zijn minimaal gebrandmerkt en de enige echte conversatie die we krijgen is de ster op de hiel en de reliëftong. Deze veterschoen met vier vetergaatjes is afgewerkt met een buitenzool van gevulkaniseerd rubber en zou het goed moeten doen in elke casual omgeving waar kaki's worden gedragen.

De nieuwste Tyler, The Creator x Converse One Star Sale Collection bestaat uit vier verschillende kleurstellingen die perfect zijn voor het aankomende zomerseizoen. Met een glad suède bovenwerk, dikkere veters en een strakker zoolpatroon, worden deze versies van de Converse One Star Goedkoop ook geleverd met Tyler's golfbloembranding op de zijpanelen en witte rubberen buitenzolen met zwarte bloemafbeeldingen erop.
Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter

Connecté(e)s

Anonymes: 23
Record de membres connectés: 3 6 août 2021, 11:00
Record d'anonymes connectés: 286 29 juillet 2021, 22:41
Anniversaires

5 anniversaires dans les 31 prochains jours:
noellie (25 janvier - Aujourd'hui!)
Plumeman (28 janvier - dans 3 jours! - va avoir 51 ans)
chorino (04 février - dans 10 jours!)
Loindestracteurs (18 février - dans 24 jours! - va avoir 49 ans)
po3 (20 février - dans 26 jours! - va avoir 35 ans)