adidas prophere grøn
Envoyé par 9sc6kms7 
adidas prophere grøn
vendredi 6 août 2021 09:35:49

Hver af stilarterne er kendetegnet ved en unik sammensmeltning af farver. På dette par adidas sko afbalanceres den dybe olivenfarve, der dominerer hele vejen igennem, ved at tilføje orange til den indre sidevæg. Det giver den perfekte kontrast og tilføjer nogle sommerappeller til dette højtydende sortiment.

Adidas skubber alle stop ud for deres Prophere silhuet. Den innovative teknologi starter alle med den klumpede mellemsål under fødderne. Denne Online shopping har en ru struktureret overflade, der holder dig limet til alle overflader. Neopren bruges langs overdelen, som holder foden sikkert låst på plads, og som er gjort endnu mere raffineret takket være læderoverlejringerne. Et sæt rebsnøre giver endnu mere appel, mens adidas Originals -mærket er stemplet hele vejen igennem.

Adidas Originals Prophere er konstrueret med en moderne makeup, der kombinerer arvsmærket med en række overdrevne tekniske funktioner. Denne adidas prophere grøn silhuet er designet med en fleksibel overdel, der hviler på en bølget mellemsål, der forbedrer dæmpningen. Skoen har også omarbejdninger af Three Stripes -logoet som et designelement, der er vævet ind i øjenlågene og snøresystemet.

En ny æra i sneakerhead -kulturen, Prophere træder ud med et fedt look inspireret adidas sko tilbud af arkiverne. En strikket overdel kombineres med en struktureret, skulpturel mellemsål fremstillet i PU for en spændstig fornemmelse. Aggressiv, iøjnefaldende og aldrig undskyldende. Prophere afslører fremtiden et skridt ad gangen. Disse sko kombinerer en strikket overdel med en elastisk krave for nem adgang.

https://www.nicestilly.com/
Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter

Connecté(e)s

Anonymes: 7
Record de membres connectés: 3 6 août 2021, 11:00
Record d'anonymes connectés: 286 29 juillet 2021, 22:41
Anniversaires

6 anniversaires dans les 31 prochains jours:
bege (24 janvier - dans 3 jours! - va avoir 63 ans)
noellie (25 janvier - dans 4 jours!)
Plumeman (28 janvier - dans 7 jours! - va avoir 51 ans)
chorino (04 février - dans 14 jours!)
Loindestracteurs (18 février - dans 28 jours! - va avoir 49 ans)
po3 (20 février - dans 30 jours! - va avoir 35 ans)