nike air span ii premium
Envoyé par sw5qlt04 
nike air span ii premium
vendredi 26 novembre 2021 05:21:13

De Nike Air Span 2 is de opknapbeurt van het merk van de beroemde hardloper uit nike schoenen heren de jaren tachtig. De Air Span zag zijn eerste release in 1988 en de tweede rond 1900/1991. Deze stevige, retro sneaker wordt geleverd in geweldige kleurstellingen met een nog beter ontwerp, en terwijl sommigen hem prijzen om zijn comfort, zijn anderen niet tevreden met het gebrek aan ondersteuning die de schoen te bieden heeft.

De buitenzool van deze throwback-schoen is gemaakt van een rubbersamenstelling die er duurzaam en stevig uitziet en aanvoelt. Het rubberen loopvlak is op zijn zachtst gezegd interessant. De voorvoet nike air span ii premium heeft vijf secties, gescheiden door flexgroeven, waarbij de laatste flexgroef veel dieper gaat dan de andere, voor gemakkelijker afzetten. De hele voorvoet is gemaakt om de overgang van hiel naar teen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

In het middenvoetgebied heeft de buitenzool een retro-uitziende zigzag- en rechthoekige patronen, gericht op het gelijkmatig verdelen van de impactkracht over de voet. Op de achterkant is hetzelfde samengestelde schoennieuwe rubber te vinden rond de hiel, met kleinere groeven die voor goede tractie kunnen zorgen. Het logo van de Nike Air-eenheid van de tussenzool is te zien aan de onderkant van de hiel, wat aangeeft dat het revolutionaire kussen van het merk bovenop de rubberen buitenzool zit.

De Nike Air Span 2 is voorzien van de revolutionaire Max Air-technologie die het begin vormde van de beroemde Nike Air-sneakercultus. nike schoenen grijs Deze technologie maakt gebruik van perslucht in een stevige en flexibele tas, en door die twee elementen samen te werken, is de tussenzool zowel dempend als responsief gemaakt, omdat je letterlijk op lucht loopt - in de hielgebied, dat wil zeggen.

https://www.schoennieuwe.com/
Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter

Connecté(e)s

Anonymes: 12
Record de membres connectés: 4 5 mars 2022, 13:12
Record d'anonymes connectés: 298 5 mai 2022, 12:55
Anniversaires

4 anniversaires dans les 31 prochains jours:
Laviniahaele (09 juillet - dans 14 jours!)
Belgium one point (19 juillet - dans 24 jours! - va avoir 58 ans)
kounkountcheck (19 juillet - dans 24 jours! - va avoir 27 ans)
jefferson (20 juillet - dans 25 jours!)