adidas yeezy boost 380 mist
Envoyé par 3sswe5he 
adidas yeezy boost 380 mist
mercredi 9 mars 2022 05:44:41

De adidas Yeezy Boost 380 "Hylte Glow" is de glow-in-the-dark versie van de adidas schoenen dames exclusieve colorway voor Noord-Amerika die in december 2020 door adidas werd uitgebracht. De "Hylte Glow" genoemd naar de tinten licht- en donkergeel semi-geperforeerd Primeknit-materiaal dat werd gebruikt in het ingewikkelde patroon op de bovenkant van de schoen.

Het gedurfde ontwerp heeft een neongroene monofilament zijstreep tussen de gerookte semi-transparante tussenzool en crèmekleurige veters. adidas yeezy boost 380 mist De comfortabele Boost-dempingstechnologie van Adidas bevindt zich in de tussenzool en biedt de drager de hele dag door optimaal comfort. Felgele Primeknit-gebieden en de tussenzool gloeien in het donker na blootstelling aan licht.

De adidas Yeezy Boost 380 "Mist" is een schone, neutrale colorway van de evolutionaire sneaker van Kanye West. Het veelkleurige Primeknit-bovenwerk,blazersnieuw dat lijkt op het oppervlak van een planeet in de ruimte, is uitgevoerd in een grijs en lichtbruin camo-achtig patroon en heeft een contrasterend geweven beige ontwerp op het middenpaneel bij de voorvoet. De katoenen veters hebben dezelfde bleke tint en de sokachtige kraag is voorzien van grijze ribbels.

Adidas voorziet de adidas schoenen zwart tussenzool van een semi-doorschijnende film. De Boost-dempingstechnologie is ingekapseld in de zool. Een rubberen buitenzool met donkere ribbels maakt het uiterlijk van deze futuristisch ogende schoen af. De tweede colorway van het model dat op de markt kwam na de debuut "Alien" iteratie, de adidas Yeezy Boost 380 "Mist" werd uitgebracht op 25 maart 2020.

https://www.blazersnieuw.com/
Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter

Connecté(e)s

Anonymes: 19
Record de membres connectés: 4 5 mars 2022, 13:12
Record d'anonymes connectés: 298 5 mai 2022, 12:55
Anniversaires

4 anniversaires dans les 31 prochains jours:
Laviniahaele (09 juillet - dans 14 jours!)
Belgium one point (19 juillet - dans 24 jours! - va avoir 58 ans)
kounkountcheck (19 juillet - dans 24 jours! - va avoir 27 ans)
jefferson (20 juillet - dans 25 jours!)