nike air tailwind 79 grijs
Envoyé par xp328vxn 
nike air tailwind 79 grijs
jeudi 5 août 2021 09:35:06

De Nike Air Tailwind, die zijn debuut maakte in 1978 voor de Honolulu Marathon, was nike schoenen een revolutie in demping. Nu keert een race-icoon terug met de Nike Air Tailwind 79, met bijna originele materialen en kleuren, plus de Nike Air unit die hem tot een winnaar maakte.

Sinds de eerste echte retro in 2012 is de Nike Air Tailwind 79 meestal gekleed in neutrale kleuren met af en toe een blauwe, gele of rode flair uit die tijd. Voor Bezoek hier. de nieuwste versie heeft de revolutionaire hardloper, die debuteerde tijdens de Honolulu Marathon in 1978, een kleurstelling die doet denken aan de Wolverines van de University of Michigan. De Air Tailwind 79 is gemaakt van bijna originele materialen en heeft een "Varsity Maize" mesh-basis.

Overlays bij de voorvoet, veterbescherming en hiel zorgen voor materiaal- en kleurcontrast gezien hun suède, 'Midnight Navy'-samenstelling. nike air tailwind 79 grijs Net als de Off White Nike Dunk van eind vorig jaar, zijn profiel Swooshes ingehaald door donkerblauw en gemaakt van leer. Branding over de tong en hiel bieden een vintage esthetiek, met de aankomst van de laatste geborduurd. Daaronder zien de tussenzolen en de bijbehorende wafelachtige buitenzolen af ​​van het gebroken witte schema van de zichtbare schuimtongen, maar nemen ze deel aan een even eenvoudig yin-en-yang-schema.

Nike's 2019 "BETRUE" collectie viert het 50-jarig jubileum van de Stonewall-rellen en is een eerbetoon aan wijlen LGBTQIA+-rechtenactivist witte nike schoenen Gilbert Baker, die ook de ontwerper is van de iconische regenboogvlag, met deze klassieke Nike Air Tailwind 79. Deze speciale variant van het model heeft een gedeconstrueerd bovenwerk van mesh met babyblauwe en babyroze accenten. Het highlight-element bestaat uit de regenboogstreep geborduurd op de hiel, terwijl de graphic in de sockliner de acht kleuren en betekenissen van de originele vlag in 1978 weergeeft.

https://www.waardefoot.com/
Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter

Connecté(e)s

Anonymes: 13
Record de membres connectés: 4 5 mars 2022, 13:12
Record d'anonymes connectés: 298 5 mai 2022, 12:55
Anniversaires

3 anniversaires dans les 31 prochains jours:
Louischedid (16 août - dans 4 jours! - va avoir 55 ans)
clémencedu50 (29 août - dans 17 jours! - va avoir 26 ans)
Shiro Neko (10 septembre - dans 29 jours! - va avoir 34 ans)