adidas gazelle adv mark suciu
Envoyé par 370o2o06 
adidas gazelle adv mark suciu
mercredi 30 mars 2022 07:00:31

Adidas Skateboarding kan måske ikke prale af det mest mainstream-sneaker-bevidsthed-gennemtrængende katalog, men det har leveret overbevisende adidas gazelle ecru tint forslag til diehard skatere i årtier. Den 17. december udgiver Three Stripes-kategorien en af ​​sine mest bæredygtige skatesko til dato: adidas Gazelle ADV fra Paradigm.

Meddesignet af det New York City-baserede forlags grundlægger Theo Constantinou og fortaler for klimaændringer, forkæler de kommende sneakers sig med en sort og lilla farvepalet. Modelleret af den adidas gazelle adv mark suciu professionelle rytter Mark Suicu, debuterede parret i minidokumentaren med titlen "Spread Light, Leave No Trace." En modificeret-til-skate-iteration af den berømte adidas Originals-silhuet, Gazelle ADV har Paradigm-branding på tungemærket, indersålen og rygsøjlen, hvor den tidligere komponent også kan prale af kortfilmens titel.

Under fødderne overtager et sekskantet mønster kapseltrækket, som også vælger overdelens livlige lilla tone. Som før nævnt er skoene blevet fremstillet adidas gazelle dame med bæredygtighed i tankerne, en beslutning opnået ved at afbryde kanter i hele parret og bruge genbrugsgummi til foxing-omslaget og ydersålen. Medfølgende beklædning forkæler sig også med ikke-jomfruelige materialer.

Tag et lyst, smukt adidas gazelle vintage skridt tilbage til 90'erne. Disse Gazelle-sko tager udgangspunkt i 1991-versionen. Den superbløde ruskindsoverdel popper op med levende farver og kontrasterende hvide 3-Stripes. "Gazelle" med guldbogstaver giver en autentisk prikken over i'et.

https://www.basedftwr.com/
Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter

Connecté(e)s

Anonymes: 26
Record de membres connectés: 4 5 mars 2022, 13:12
Record d'anonymes connectés: 298 5 mai 2022, 12:55
Anniversaires

2 anniversaires dans les 31 prochains jours:
clémencedu50 (29 août - dans 11 jours! - va avoir 26 ans)
Shiro Neko (10 septembre - dans 23 jours! - va avoir 34 ans)