adidas arkyn zwart wit
Envoyé par z9gj7nkm 
adidas arkyn zwart wit
lundi 27 décembre 2021 06:24:56


De Adidas Arkyn heeft een sokachtige constructie met een bovenwerk van technisch adidas schoenen dames mesh en een tong met het 3-Stripe-merkteken. Deze schoen beschikt over de Boost-technologie die uitstekend comfort en pasvorm biedt. Het merk lanceerde de Arkyn als trainer voor 'creëren, werken, denken, inspireren en samenwerken in'.

Door het merk omschreven als "een trainer voor creëren, werken, denken, inspireren en samenwerken in", is de schoen gemaakt met creatievelingen in het achterhoofd. "Het is tijd om de clichés terug te dringen, adidas arkyn zwart wit ze dragen dun. Een nieuw, technisch silhouet, geworteld in de iconische vintage stijl van adidas, dat zowel naar gisteren als naar morgen kijkt. Net als de beste creatievelingen is de schoen geïnspireerd op het archief en de toekomst”, aldus het label.

De sneaker heeft een strak en technisch bovenwerk van mesh, versierd met de klassieke Three Stripe-details van het merk en een tong van mesh. walkfootjoy Ontworpen met een sokachtige vernauwing, heeft het silhouet een neopreen hiel en een minimalistisch vetersysteem dat kan worden gedragen zoals het individu kiest. "Geen regels. Geen instructies. No Hype”, is het idee achter de sneaker en weerspiegelt het idee van creativiteit ten volle.

Een uniek en gedurfd nieuwste adidas schoenen vetersysteem trekt gegarandeerd de aandacht en laat iedereen weten dat dit geen doorsnee sneakers zijn. Ze bieden niet alleen een aparte look, maar ook verbazingwekkend comfort met het lichte en flexibele bovenwerk van mesh dat gepaard gaat met Boost-demping over de hele lengte voor een energieteruggevend gevoel bij elke stap.

https://www.walkfootjoy.com/
Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter

Connecté(e)s

Anonymes: 14
Record de membres connectés: 4 5 mars 2022, 13:12
Record d'anonymes connectés: 298 5 mai 2022, 12:55
Anniversaires

4 anniversaires dans les 31 prochains jours:
Laviniahaele (09 juillet - dans 14 jours!)
Belgium one point (19 juillet - dans 24 jours! - va avoir 58 ans)
kounkountcheck (19 juillet - dans 24 jours! - va avoir 27 ans)
jefferson (20 juillet - dans 25 jours!)