Nike Air Presto Sale
Envoyé par rickson72 
Nike Air Presto Sale
mercredi 21 avril 2021 12:19:33
Nike Air Presto Sale


Het was slechts een kwestie van tijd voordat de Nike Air Presto Dames werd uitgebracht in een levendige en gewaagde volt-colorway. Nike creëerde eerder dit jaar meteen een hit toen ze besloten om een ​​Flyknit-bovendeel op de klassieke Nike Air Presto Sale te plaatsen en als resultaat de nieuwe Ultra Flyknit-versie creëerden die we hierboven zien. De colorway die we hier zien, heeft volt over het hele Flyknit-bovenwerk met zwarte accenten op de onderlaag, kraag, neus, veters, enkelkooi, branding en de buitenzool. Er is een witte tussenzool toegevoegd voor wat meer contrast.

Na eerder dit jaar in een Georgetown Hoyas-colorway te zijn uitgebracht, krijgt het relatief nieuwe Nike Air Presto Heren een op Kentucky geïnspireerde colorway. Met een 'Racer Blue'-bovenwerk dat wordt benadrukt door contrasterende witte accenten en doorschijnende TPU-componenten, is de schoen een passend eerbetoon aan de kleuren van de school.

De derde Nike Air Presto Goedkoop die vandaag wordt uitgebracht, is de Phantom-colorway die je hierboven ziet. Net als de andere twee paar die vandaag bij Nike zijn gedropt, heeft deze ook een bovenwerk van mesh bedekt met een leuke kleine afbeelding. Gekleed in een combinatie van Phantom / Clear Jade / Celery / Cargo Khaki, geven een handvol tinten groen de schoen zijn "Phantom" -look. Naast het kleurrijke bovenwerk van mesh maken een witte tussenzool en een kaki buitenzool de belangrijkste onderdelen van de schoen compleet.
Seuls les utilisateurs enregistrés peuvent poster des messages dans ce forum.

Cliquez ici pour vous connecter

Connecté(e)s

Anonymes: 8
Record de membres connectés: 3 6 août 2021, 11:00
Record d'anonymes connectés: 286 29 juillet 2021, 22:41
Anniversaires

7 anniversaires dans les 31 prochains jours:
lucasriva (04 octobre - dans 10 jours!)
Bloodybella (04 octobre - dans 10 jours! - va avoir 42 ans)
tit' et c'est tout (08 octobre - dans 14 jours!)
zaza (12 octobre - dans 18 jours!)
onyme (15 octobre - dans 21 jours!)
jackstou (15 octobre - dans 21 jours! - va avoir 48 ans)
nurlela999 (16 octobre - dans 22 jours!)